Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (2.75 secunde)
Jurnalul National: ... Jurnalul National: Cum s-a legat emisiunea ta, "Secvential"? ● Adrian Ursu: A fost ideea unei colaboratoare de-a emisiunii noastre, de a folosi Arhiva Nationala de Film, care are un stoc impresionant de imagini, din fericire, multe dintre ele bine pastrate.
Ziaristii de la Jurnalul si-au primit leafa pentru Craciunul 2012 inainte de Pastele 2013 (Autor : ... Dupa 4 (patru) luni de pauza privind plata salariilor, conducerea Jurnalului National a reusit sa le plateasca angajatilor leafa cuvenita pentru luna decembrie, cea care trebuia achitata in ianuarie.
Jurnalul National: Suntem aici de douazeci de ani (Autor:
Partea nevazuta a echipei lui Marius Tuca este formata dintr-o mana de jurnalisti profesionisti care lucreaza la site-ul MISCAREA DE REZISTENTA (vechiul www.mariustuca.ro) si formata din cativa fosti angajati ai cotidianului Jurnalul National, pe care Tuca l-a condus timp de 22 de ani (in paranteza fie spus ei au fost inlocuiti la Jurnalul National de vedetele Antenei 3!).
Jurnalul National informeaza : ... Noi nu contestam necesitatea de a exista o lege a suporterilor, nu contestam Legea 4 in intregime, ci numai anumite articole din aceasta, pe care le consideram neconstitutionale deoarece ne ingradesc libertatile", a declarat, pentru Jurnalul National, Florin Andrei, unul dintre organizatorii actiunii de la Sibiu.
Dan Constantin (Jurnalul National): Incompetenta criminala Operatiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic din Apuseni a fost un esec.
Dan Dumitrescu (Jurnalul National) : Steaua se dezintegreaza cu dezinvoltura de capcaun Calicia fotbalului nostru performeaza chiar si in pauza competitionala.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Hernia de disc cervicala Profesorul doctor Mircea Gorgan spune ca decizia operatiei in cazul acestui diagnostic apartine neurochirurgului si nu se ia de azi pe maine "Hernie de disc C5-C6, protruzie C6-C7, modificari vertebrale degenerativ-osteofitice C5-C6".
Jurnalul National: Vin sarbatorile! Cumpatare la dulciuri, carne de porc si alcool (Autoare: Magda Marincovici) Medicii ne recomanda sa evitam, in general, dar mai ales in perioada Sarbatorilor Craciunului, abuzurile de alimentele bogate in calorii, grasimi saturate (animale) sau zaharuri.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Dependenta de internet In premiera, un spital american lanseaza un program de dezintoxicare adresat adolescentilor obsedati de calculator Primul program de dezintoxicare de dependenta de internet a fost lansat de Bradford Regional Medical Center (BRMC) din Pennsylvania.
Magda Marincovici (Jurnalul National): E-tigareta, cocteil de substante toxice Efecte: stare de voma, convulsii, chiar decese. Principalele victime: copiii Numeroase cazuri de otravire cu substante care alimenteaza tigaretele electronice au fost inregistrate in Statele Unite scrie New York Times.
Jurnalul National : ... Si cu cat acesti cetateni sunt mai indignati pe scrisul sau cu atat fiecare pagina aparuta in Jurnalul National, fiecare postare pe blog si fiecare gand asternut pe hartie devin mai valoroase si mai utile pentru viitorul nostru.
Jurnalul National :
Marius Tuca (Jurnalul National) :
Rodica Mandache (Jurnalul National): Paunescu 70 Paunescu a fost dulce, amar, sensibil, rau, generos, poltron, plin de candoare, tandru, cu tenebre La Craiova a fost evenimentul.
"Viata poate fi mai aratoasa daca in jurul ei nu s-ar invarti sacali" "Onomastica destinului meu este, iata, din nou Ramona, Ramona Vintila, fata de la Jurnalul National care ma tine minte, inclusiv cu ziua de nastere, in timp ce eu ma uit, cu zi de nastere cu tot.
Magda Marincovici (Jurnalul National): 7 organe transplantate unei fetite Micutei paciente din Germania, operata la Paris, i-au fost inlocuite:
El a precizat ca volumul s-a epuizat imediat, motiv pentru care incepand de marti, 23 septembrie, cartea va putea fi gasita impreuna cu Jurnalul National.
Jurnalul National: ... Volumul s-a epuizat si am considerat ca este un gest normal, de respect pentru public, sa dau curs cererii pentru o suplimentare de tiraj care va fi difuzat impreuna cu Jurnalul National.
Marius Tuca (Jurnalul National):
google-analytics.com